TERMINOLOGIK OMONIMIYA, UNING TASNIFI VA TALQINI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada soha va sohalararo terminologik omonimlarning yuzaga kelish sabablari, tasnifi va talqini tilshunoslikka xos manbalarga tayangan holda asoslanib, tahlilga tortilgan.