FUNKSIONAL USLUBLAR VA ULARNING TASNIFI HAQIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada funksional uslublar va ularning tasnifi haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.