PUBLISISTIK USLUB (GAZETA TILI)NING LINGVISTIK XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada publisistik uslub (gazeta tili)ning lingvistik xususiyatlari haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.