ENDI ULAR HAM SO'ZLASHADI! (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada ko'zi ojiz bolalarning chet tillarini puxta o'zlashtirish uchun yaratilgan kitobning darslik sifatida joriy etilishi,hamda bu kitobning qo'shimcha imkoniyatlari haqida yoritilgan.