KEKSA VA QARIYA YOSHDAGI BEMORLARDA ÒTKIR VA SURUNKALI BIRANXIT, PNEVMANIYA KASALIGINI ÒZIGA XOS KECHISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Keksa va qariyalarda nafas olish a`zolari tizimidagi o`zgarishlar xamda kechadigan kasaliklar xaqida yoritib berilgan.