IKKINCHI TARTIBLI EGRI CHIZIQ GIPERBOLA VA PARABALANING AJOYIB XOSSALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
giperbolaning ajoyib xossalari sodda, tushunarli va ommabop qilib yoritilgan. Jumladan, oxirida keltirilgan xossa oddiy, ammo isboti murakkab ekanligi bilan ajralib turadi. Giperbolaning ajoyib xossalaridan foydalanib masalalar yechimlari keltirilgan.