NUTQ, O’QISH VA SAVODGA TAYYORGARLIK (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu “Nutq, o’qish va savodga tayyorgarlik” yo’nalashi bo’yicha rivojlanish ko’rsatkichlarini bolalarda rivojlantirishda ta’limiy o’yinlar, amaliy mashqlardan foydalanish mavzusida, ilk yoshlardagi va maktabgacha yoshdagi bolalar tarbiyachisining bolalarga ularning o`z ona tilini o`rgata olish qobiliyati nutqining rivojlanishi uning kasbiy tayyorgarligining muhim ko`rsatkichi hisoblanadi