TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING TUTGAN O‘RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Barchamizga ma’lumki sifatli ta’lim olish va ta’lim berish eng asosiy va ustuvor yo‘nalishlardan biri hisoblanib kelgan. Bugungi kunga kelib, zamonaviy texnologiyalar rivojlangan bu davrimizda insonning xohish-istaklarini bajarish va amalga oshirish uchun keng imkoniyatlar mavjud. Ilm-fan bir joyda to‘xtab qolmaydi. U muntazam ravishda rivojlanib, o‘z yutuqlarini modernizatsiya qiladi. Ta’lim berish jarayonida zamonaviy innovatsion texnologiyalardan foydalanish ta’lim sifatini oshirishda eng unumli vositalardan biri hisoblanadi.