OPERATSIYADAN KEYINGI PTERIGIUM (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada pterigium morfologiyasi, pterygium eksizyon joyiga o'tkazishda avtogreftning to'g'ri yo'nalishi, amniotik membrana transplantatsiyasi, birlamchi pterigium uchun jarrohlik usuli haqida batafsil bayon qilingan.