QORAMOLLARNING GIPODERMATOZ KASALLIGI VA PROFILAKTIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada qoramollarda uchraydigan Gipodermatozlarning biologiyasi, yashash tarsi, ko‘payishi va ularga qarshi kurash chora tadbirlari yoritilgan.