ADABIY TA’LIMDA SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUV (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola adabiy ta’limni shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv asosida tashkil etishda taqqoslash usulidan foydalanish metodikasi muammolariga bag‘ishlangan. Maqolada adabiyot mashg‘ulotlarida badiiy asar tahlilini maqsadga yo‘naltirilgan holda tashkil masalalari ham yoritilgan.