SHUM BOLA - O’ZBEKNI DUNYOGA TANITGAN ASAR (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada G’afur G’ulomning “Shum bola” asari yozilish tarixi, uning mazmuni, ijtimoiy ahamiyati, milliyligimiz hamda tariximizda tutgan o’rni va roli haqida batafsil to’xtalib o’tilgan.