ТЕРМИН KPI И ЕГО ВЛИЯНИЕ НА ЭФФЕКТИВНОСТЬ РАБОТЫ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada KPI tizimi xodimlarni rag'batlantirishning aniq va shaffof tizimi ekanligi, shuningdek, tashkilotda xodimlarni boshqarish samaradorligiga ta'sir qiluvchi omillardan to'g'ri va samarali foydalanish iqtisodiy samaradorlikka sezilarli ta'sir ko'rsatishi haqida gapiriladi.