PEDAGOGIK TARBIYA JARAYONIDA PEDAGOG VA OTA-ONA HAMKORLIGI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida pedagoglar va ota-onalarning uzviy hamkorligining ahamiyatlari haqida so’z yuritildi.