SHARQ UYG’ONISH DAVRI VA UNDA TA’LIM-TARBIYANING TARAQQIY ETISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolada Sharq uyg’onish davri va unda ta’lim tarbiyaning taraqqiy etishi haqida so’z yuritiladi.