CHILLA DAVRI SEPTIK KASALLIKLARI MUAMMOSI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu ma’ruza matnida chilla davri septik kasalliklar etiologiyasi, tasnifi, ularning klinik kechishi, kasalxona ichi septik kasalliklarning tarqalishi va ularni oldini olish, mastit bilan kasallangan ayollarni parvarishlash, chilla bo’limidagi ishlar, tibbiy xodimlarning vazifalari, xonalarni joriy tozalash va uning ahamiyati, septik kasalliklarni oldini olish, kasallangan ayollarni davolash va parvarishlash haqida tushuncha berilgan.