CHO‘L MINTAQASINING AVTOMORF TUPROQLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Cho'l mintaqasida paydo bo'lgan barcha avtomorf tuproqlar uchun umumiy boʻlgan muammolar va xususiyatlar haqida ma'lumotlar berilgan.