ЁШ АВЛОДГА ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯ БЕРИШДА ЎҚИТУВЧИНИНГ ИННОВAЦИОН ФАОЛИЯТИ ВА ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мақолада ёш авлодга таълим беришда ўқитувчининг инновацион фаолиятининг самарадорлиги, таълим технологияларининг ўзига хос хусусиятлари фалсафий таҳлил қилинган. Табиийки, моҳир ўқитувчи ўзининг шахсий фаолиятини ўзи таҳлил этиб боради. Педагогик компетентлигини ривожлантириш учун фаолият давомида педагогик вазифа ва мақсадларини ўзгартириб, янги вазифаларни қўллаш асосида ўқувчи шахсига моҳирлик, донолик, ижодий дадиллик, чуқур илмий тафаккур билан ёндашади.