YOSHLARGA BADIIY KULOLCHILIKNI O’RGATISHDA KLASTER TEXNALOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqola badiiy kulolchilikni klister texnalogiyalaridan foydalanish hamda zamonaviy texnika texnalogiyalarni mahalliylashtirishga qaratilgan.