MAVZU : BOSHLANG’ICH SINFDA ERTAK O’QITISH METODIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada bolalar ijodkorligini shakllantirishda ertakning o’rni va roli tasnifi, tavsifi hamda boshlangʻich sinf oʻquvchilarining tafakkurini, shakllantirishdagi ahamiyati haqida mulohaza yuritilgan.