O’SMIR YOSHIDAGI MAKTAB O’QUVCHILARIDA DASTURLASH TILINI O’RGATISHNING ZARURATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolamizda bugungi globallashgan axborot asrimizda maktab o’quvchilarini dasturlash ilmiga qiziqtirishning qanchalik zarurligi, ularning bo’sh vaqtlaridan unumli foydalanishda pedagog xodimlarning innovatsion texnalogiyalardan foydalanish zarurati to’g’risida fikir va mulohazalar yuritiladi.