ГЛОБАЛЛАШУВ ДАВРИДА МАЪНАВИЙ ТАРБИЯ МАСАЛАЛАРИ ЗАРУРАТИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Муаллиф ўз мақоласида бугунги кунда долзарб аҳамият касб этган маънавиятнинг таълим-тарбия тизимидаги аҳамияти ҳамда ушбу тушунчаларнинг мазмун-моҳияти хусусидаги фикрларни илмий асослайди.