INSTITUTE FOR RETRAINING AND ADVANCED TRAINING OF PRESCHOOL EDUCATION PERSONNEL AND MANAGER (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o’rgatishning afzalliklari. Til muloqot vositasi va bola hayotida muhim vosita sifatida muhimdir. Til bolaga bilim ntell ko’nikmalarini rivojlantirish uchun o’zaro muloqot qilish, tajriba almashish va ntellectual ko’nikmalarni shakllantirish imkonini beradi. O’qituvchilar va ota-onalar uchun o’z o’quvchilari yoki bolalariga boshqa tillarni o’rgatishning ko’plab usullari mavjud, ulardan biri o’z farzandlarini kundalik vaziyatlarda chet tilidan foydalanishga undashdir.