MAKTABGACHA TA’LIMDA STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASINING AHAMIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim natijadorligini oshirishda STEAM ta’lim texnologiyasining ahamiyati, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.