KEKSA VA QARIYA YOSHDAGI BEMORLARDA NAFAS A'ZOLARINING ANATOMIK - FIZIOLOGIK XUSUSIYATLARI. NAFAS A'ZOLARI KASALLIKLARI BILAN OG’RIGAN KEKSA VA QARIYA YOSHDAGI BEMORLAR BILAN ISHLASHDA HAMSHIRALIK JARAYONI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Keksa va qariyalarda nafas olish a`zolari tizimidagi o`zgarishlar hamda kechadigan kasaliklar haqida yoritib berilgan.