ТАЪЛИМ СИФАТИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ РОЛИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Профессионал таълим муассасаларидаги ўқувчиларнинг ўзлари танлаган касблари бўйича етарли билим, кўникма ва малакаларни эгаллашлари профессионал таълим ўқитувчиси ва устасининг педагогик технологияларни қўллаш даражасига бевосита боғликдир. Мақолада таълим сифати самарадорлигини оширишда инновацион технологияларнинг роли масалалари ёритиб берилган ва мулохазалар билдирилган.