" TARIXI RASHIDIY" ASARIDA HUKUMDORLAR TASVIRI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada "Tarixi rashidiy" asarida hukumdorlar tasviri haqida fikr-mulohazalar bildirildi