MAKTAB DARSLARIDA MATEMATIK MUAMMOLARNI YECHISHDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISHNING O’ZIGA XOS USULLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolamizda maktab o`qituvchilari tomonidan o`quvchilarga matematika fanining muammoli masalalarni yechishda turli xildagi usullarini o`rgatish, hamda ularni analiz va sintez qilish haqida fikr yuritiladi.