AXBOROT TEXNOLOGIYALAR ASRIDA KITOBXONLIK MUAMMOLARI, SABABLAR VA TAKLIFLAR (KUTUBXONA-NURXONA) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolamizda bugungi kunning dolzarb muammolaridan biri, eng yirigi desak ham mubolag’a bo’lmaydigan- kitobga bo’lgan qiziqishning so’nishi haqida so’z yuritiladi. Bunga nimalar sabab bo’lmoqda va qanday oqibatlarga olib kelishi mumkin, shuningdek buni qandayin qilib oldini olish mumkinligi borasida fikir muloxazalar yuritiladi.