TOSHKENT AGLOMERATSIYASIDA TRANSPORT VA AHOLINING HARAKATCHANLIGINI O‘RGANISH USLUBI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mamlakatimizda fuqarolar fikri aloxida etirof etilishini hisobga olib shahar transporti va aholi harakati holatdan qoniqish maqsadida aholi o‘rtasida so‘roq o‘tkazildi, so‘rovnoma o‘tkazish uchun aholi yashash joylarga borib savolnomalari to‘ldirildirilishi belgilib olingan. So‘rovnoma savollari tarqatildi va belgilangan vaqtdan so‘ng umumlashtirilishi belgilab olindi.