O`ZBEKISTONDA KONSOLIDATSIYALASHGAN MOLIYAVIY HISOBOTLAR TUZILISHINING METODOLOGIK ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ma`lumki, hozirgi kunda amaliyotda moliyaviy hisobotlar asosida milliy standartlar asosida tuzilib, xalqaro standartlarga transformatsiyalash jarayoni amalga oshiriladi. Shu sababli, O`zbekistonda konsolidatsiyalashgan moliyaviy hisobotlarni Xalqaro standartlar asosida konsolidatsiyalashgan moliyaviy hisobot shakllari va ularni tuzish tartibi bo‘yicha batafsil ma’lumotlar keltirilgan.