AVTOSERVIS KORXONALARINI HUDUDIY JOYLASHUVINI MODELLASHTIRISH NAZARIY ASPEKTLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
maqolada avtoservis korxonalarini hududiy joylashuvini modellashtirishning nazariy asoslari yoritib berilgan.