KIMYO FANINI O'QITISHDA INNOVATSION TA’LIM USULLARIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada kimyo fanini o'qitishda innovatsion ta’lim usullaridan foydalanish borasida ma’lumotlar keltirilgan. Innovatsion ta’lim texnologiyalaridan ta’lim tizimida foydalanish, kompyuter va axborot jamiyatining jadal rivojlanishi, bolalarning bilim olishiga bo’lgan qiziqishlarini sezilarli darajada oshirmoqda.