METALLARNI KIMYOVIY KORROZIYADAN HIMOYA QILISH USULLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada korroziya haqidagi umumuy tushunchalar, korroziyadan himoya maqsadini, metallarni korroziyalanish sabablari, metall konstruktsiyalarni elektrokimyoviy korroziyadan himoya qilishning turli usullarining afzalliklari va kamchiliklari ko’rib chiqildi. Metall buyumlarni uzoq vaqt xizmat qilishi uchun elektrokimyoviy korroziyadan yemirilishga chek qo’yish muammosi tajribalar asosida tahlil qilindi. Shuningdek, mavzuni mustahkamlash uchun “davom ettir” pedagogik texnologiyasi ishlab chiqilgan.