SPORT TIBBIYOTI: U NIMANI O'RGANADI, TARIXI, QO'LLANILISHI, METODIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Sport tibbiyoti bu tibbiyot fanlari ixtisoslashuvining asosiy yo'nalishi bo'lib, jismoniy faoliyat va sportning odamlar salomatligiga ta'siriga qaratilgan. Shuningdek, u sport jarohatlari va patologiyalarining oldini olish va davolash bilan bog'liq jihatlar bilan shug'ullanadi.