SHAXS TARBIYASIDA OILANING O’RNI VA VAZIFALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada bola shaxsi tarbiyasidagi vazifalari, unda oilaning tutgan o‘rni, hamda oilaning huquq va majburiyatlari xususida fikr yuritilgan