ASALARICHILIKDA ASALARI OILALARINI TANLASH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Asalarichilik sohasi qishloq xo'jaligining muhim tarmog'i hisoblanadi. Asalarilardan inson sog'ligi uchun zarur bo'lgan asal, xalq xo'jaligida ishlatiladigan mum, tibbiyotda ishlatiladigan asalari suti, propolis hamda asalari zahari olinadi.