GLOBALLASHUV JARAYONINING MA’NAVIYAT RIVOJIGA TA’SIRI VA UNING OQIBATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada globallashuv jarayonining ma’naviyat rivojiga ta’siri va uning oqibatlari tо‘g‘risidagi masalalar ko‘rib chiqildi. Sh.Mirziyoevning qator nutqlarida, Qarorlarida, Farmonlarida yoshlarda milliy-ma’naviy qadriyatlarga hurmat ruhini tarbiyalash, globallashuv jarayonining salbiy oqibatlariga qarshi mafkuraviy immunitetga ega bо‘lish borasidagi ustuvor vazifalar yechimiga keng e’tibor qaratilgan. Globallashuv jarayoni milliy ma’naviyatga ta’siri tahlil qilingan va xulosalar, takliflar ilgari surilgan.