MATEMATIKA DARSLARINI TASHKIL ETISHDAMUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bugungi kunda ta’lim tizimini rivojlantirish, ta’lim tarbiya samaradorligini oshirish jahon ta;lim standartlari darajasida bilim berish har bir fan o’qituvchisi oldiga muhim vazifalar bilan bir qatorda darslarni no’nanaviy usullarda tashkil etishni taqozo etadi. Ushbu maqolada matematika darslarini muammoli ta’lim texnologiyasidan foydalanib tashkil etish haqida so’z borgan.