TUPROQNING BIOLOGIK FAOLLIGIDA MIKROORGANIZMLAR ROLI AZOTOBAKTERNING VA MIKROBIOLOGIK XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada tuproqlarda mikroorganizmlarning xillari faoliyati, tuproqning unumdorligini oshirishdagi roli, simbiotik munobatlar,azotofiksatsiya jarayoni. Azotobakterlar va ularning xususiyatlari haqida ma’lumotlar berildi.