AVTOMOBILLARGA TEXNIK VA SERVIS XIZMAT KO‘RSATISHNING INNOVATSION USUL VA TEXNOLOGIYALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolamizda O‘zbekiston Respublikamiz miqiyosida avtomobillarga texnik xizmat ko‘rsatish turlari va vazifalari bo‘yicha erishilgan yutuqlari va tahlillar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.