ЮРИДИК ТЕРМИНЛАРИНИНГ ТАРЖИМА ҚИЛИШ МУАММОЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Юридик терминларнинг таржима қилишда фойдаланиладиган таҳлил жараёни бизни сўз ясалишининг ўзлаштириш усулидан фойдаланиш ва амалиётда қўллашда йўл қўйиладиган хатолар хақида ёритиб берилган.