СОҲА БИРИКМАЛАРНИНГ ТАРЖИМА ШАКЛЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ушбу тезисда соҳа бирикмаларнинг таржима шакллари ва уларни қўллашдаги юзага келадиган муаммоларни кенг ёритилган.Таржима қилишдаги ўзгармайдиган турғун (барқарор) бирикмалар ва тез-тез ўзгариб турувчи эркин бирикмалар хақида тушунча берилган.