YIRINGLI YALLIG’LANISH KASALLIKLARIDA HAMSHIRALIK ISHINING AHAMIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Xirurgik infeksiya haqida tushincha, o’tkir va surunkali xirurgik infeksiya, maxalliy xirurgik infeksiya kasalliklari etiologiyasi, klinikasi, davolash hususiyatlari hamda ushbu kasalliklarni davolashda hamshiralik ishining ahamiyati haqida so’z yuritiladi.