БАЛАВРИАТ НОМУТАХАССИС ТАЪЛИМ ЙЎНАЛИШЛАРИДА РУС ТИЛИНИ ЎҚИТИШДАГИ ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВЛАР (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Рус тили, мамлакатдаги муҳим тиллардан бири сифатида, таълим тизимида алоҳида аҳамиятга эга. Номутахассис таълим йўналишларида рус тилини ўқитиш, талабаларнинг профессионал фаолияти учун зарурий бўлган тил кўникмаларини шакллантириш мақсадида амалга оширилади.