QUVASOY TUMANI PARRANDACHILIK XO’JALIKLARIDA TOVUQ KOLIBAKTERIOZINI OLDINI OLISHDA ANTIBIOTIKLARNING SAMARADORLIK KO‘RSATKICHLARINI ANIQLASH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Farg‘ona viloyati Quvasoy tumani parrandachilik xo‘jaliklarida tovuq kolibakteriozini oldini olish uchun antibiotiklarning samaradorlik ko‘rsatkichlarini aniqlashga oid ma’lumotlar bayon qilingan.