YOSHLARNI VIRTUAL DUNYOGA TUSHIB QOLMASLIKNI OLDINI OLISH DOLZARB MASALA (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada yoshlarni ommaviy madaniyatning tasiriga tushib qolmaslikni oldini olishning ba’zi masalalariga qaratilgan.