ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI GEOGRAFIYA DARSLARIDA QO’LLASH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada o'quvchilarning faolligini oshirish, geografik tushunchalarni tushunish va saqlash uchun geografiya ta'limiga yangi pedagogik texnologiyalarning integratsiyalashuvi ko'rib chiqilgan. U virtual haqiqat, gamifikatsiya va raqamli xaritalash kabi turli usullarni o'rganadi, adabiyotlarni ko'rib chiqish orqali ularning samaradorligini tahlil qiladi va o'qituvchilar uchun amaliy ta'sir ko'rsatadi.