O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA HURMAT MA’NOSINI IFODALOVCHI VOSITALARNING QO‘LLANISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada o'zbek va ingliz tillarida hurmat ma’nosini ifodalovchi vositalarning xususiyatlari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, bu tillarda hurmat ma’nosini ifodalovchi vositalarni tahlil etishda ushbu tilda mavjud, murakkab jarayon hisoblanmish hurmat ma’nosining mavjud yoki mavjud emasligi, uning o‘rni, tarjima hodisasi, shuningdek, muloqot ob’yekti ekanligi o‘rganilgan.