NEFT-GAZ SANOATIDA ISHCHILARNI INNOVATSION SALOHIYATINI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Neft-gaz sanoati global iqtisodiyotning muhim tarmog'idir. Ushbu soha nafaqat energiya ta'minoti, balki iqtisodiy o'sish, ish o'rinlari yaratish va texnologik rivojlanish uchun ham katta ahamiyatga ega. Biroq, bu sohada raqobatbardoshlikni saqlab qolish va innovatsion yondashuvlarni joriy etish uchun ishchilarni innovatsion salohiyatini rivojlantirish zarur. Ushbu tezisda neft-gaz sanoatida ishchilarni innovatsion salohiyatini oshirishning asosiy yo'nalishlari va usullari ko'rib chiqiladi.